Vi er et håndværkerfirma, som sætter pris på ordentlig håndværk. Vores faglige område er meget bredt, så derfor har vi en mand til alle opgaver.

Total entreprise

I forbindelse med total entreprise, opretholder vi en komplet styring af byggesagen. Dette minimerer risikoen for fejl og sikrer at projektet bliver lavet til den aftalte pris og indenfor den aftalte tid.

 

Tømrer arbejde

Inden for tømrer faget tilbyder vi bl.a. tagarbejde, køkkener, gulve og tilbygninger. Vi klarer også udskiftning af vinduer, døre, køkken, bryggers og carporte.

 

Murer arbejde

Skal der lægges fliser i bad eller bryggers, eller skal der pudses facade isoleringer, så er GLH Totalbyg den helt rigtige at kontakte. Vores ekspertise og erfaring sikrer altid det gode resultat.

 

Maler arbejde

Vi tilbyder løsninger såsom fuldspartling, væv, maling af paneler og tapet. Vi bruger diffusionsåbne produkter og vi lægger vægt på at vores maling er miljørigtig.

 

Pillefyr / varmeanlæg

Har du brug for hjælp i forhold til montering eller servicering af dit pillefyr eller varmeanlæg, står GLHastrup Totalbyg klar til at hjælpe. Vi rådgiver dig også gerne om hvilken løsning der passer bedst til dine behov.

 

Varmepumper

Vi klarer både montering og servicering af varmepumper og klimaanlæg. Vi er KMO certificerede, hvilket sikrer at du får et godt resultat.

 

Skadesservice

Står du og mangler plads i forbindelse med en skade, hjælper vi gerne med opmagasinering af inventar. Vi kan også assistere i forbindelse med genhusning.

 

Skimmel sanering

I forbindelse med skimmeludbrud i hus eller lejlighed, har vi en klar procedure til at håndtere problemet. Først får vi skabt et overblik i forhold til problemet og årsagen. Derefter klarer vi saneringen hvor vi benytter Hysan fra Protox til at bekæmpe problemet. Efter saneringen får vi kvalitetssikret opgaven, så du er sikret at problemet ikke gentager sig.

 

Fugt -og rørskader

Oplever du problemer i forhold til fugt -eller rørskader, er GLHastrup Totalbyg det sikre valg til at få løst dit problem. Vi organiserer opgaven i samarbejde med NCS, der har mange års erfaring og ekspertise på netop dette punkt.

 

Service af boligselskaber

Vi udmærker os inden for servicering af boligselskaber, fordi vi har den tætte kontakt til beboerne og selskabet. Vi klarer alle typer af opgaver. Vi laver også vedligeholdelsesplaner, flyttesyn og gennemgang af lejligheder inden flytning.

 

Solceller

Vi leverer og monterer solcelle løsninger fra tyske SolarWorld i samarbejde med Teksolar Danmark.

SolarWorld er med SunKit®, den største producent af helt komplette kvalitets solcelleanlæg med invertere, monteringsbeslag, bolte, skruer og kabler - det hele er med.

 

Forsikringssager

I en forsikringssag er det vigtigt meget en kontakt der hurtigt kan tage aktion på de ændringer der sker. Vi bliver benyttet af taksatorer,  da vi har hele holdet til at hjælpe med evt. opbygning.

 

Facade isolering

Vi kan hjælpe med efter isolering, træbeklædning, pudsede facader, ventileret facadebeklædning og mere.